Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cursus hout

Basiscursus Metselen 2 – B 712

Is het vervolg van de cursus metselen 1, je hebt kennis van de basisvaardigheden en in deze cursus doen we er weer een schep bovenop. De eerste drie weken ga je eerst verschillende metselverbanden oefenen en daarna gaat je aan de slag met je eigen project. 

Dit kunnen bogen en strekken zijn waarbij je de benodigde uitslag leert maken of je kunt een tuinmuur met een ezelsrug metselen waarbij je met bijbehorende technieken aan de slag gaat. Kortom te veel om op te noemen een uitdaging om aan te beginnen! Gezien de inhoud van de lesstof is het geen beginnerscursus!

Algemene informatie
Over deze cursus

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die meer wil dan een alleen maar recht toe recht aan metselen. Je bent na de cursus instaat om ingewikkelde werkstukken te maken. De cursus is zeker geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de bouw. Na deze cursus kunt u verder met Stukadoren en Tegelzetten (B720.)

Extar infomatie:

Algemeen

Bij het lesgeld is voor iedere cursist inbegrepen het gebruik van materialen en gereedschappen. Voor deze cursus zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wil je je aanmelden aarzel dan niet te lang. Je dient zelf een timmermansduimstok en potlood aan te schaffen, het is zeker verstandig om te zorgen voor kleding en schoeisel dat tegen een stootje kan. Tijdens de les wordt er een pauze ingelast, waarin je koffie of thee wordt aangeboden.

Over de starttijd

Start januari, april en september; je kunt kiezen uit de volgende lesmomenten: dinsdag- woensdag of donderdagavond van 19.00 tot 22.00u, woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 u, woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00u, vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00u, of zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00u Inschrijven vanaf nu mogelijk.

Over de betaling

Betaling in 3 termijnen is mogelijk, hiervoor wordt € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht, wil je hiervan gebruik maken geef dit a.u.b. bij de aanmelding aan.

Aanmelden:

Schrijf u nu in voor deze cursus:
"Basiscursus Metselen 2"

    U verklaart de algemene voorwaarden te hebben gelezen en met de algemene voorwaarde akkoord te gaan. Onze algemene voorwaarden

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

    Uw persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig en uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt worden en dus niet aan derden worden aangeboden.

    Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van uw aanmelding. Let op! Het kan zijn dat de cursus net vol is. Dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag via info@instituutfilart.nl of telefoon 06-34571290.