Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cursus hout

Basiscursus Metselen 1 – B 710

In deze professionele cursus leer je in 12 weken de basistechnieken van het metselen. Er wordt veel uitgelegd over de technieken en manieren, aan de hand hiervan ga je aan de slag. Je start met het stellen van profielen, maatvoering, werkplek inrichten en vervolgens het oefenen van metselverbanden. 

Na de oefenperiode die ongeveer drie weken duurt ga je verder met een aantal verrassende werkstukken. Tijdens de lessen wordt er ruim aandacht aan vaardigheden, technieken en handigheidjes besteed.

Algemene informatie
Over deze cursus

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die op zoek naar een gedegen metselcursus om vervolgens thuis zelf aan de slag te kunnen In korte heldere stappen leer je op een gedegen wijze de basis van het metselen, alles binnen deze cursus is en blijft te overzien. Na deze cursus ben je in staat om bijv. een tuinmuurtje, een scheidingswand of een eenvoudige spouwmuur te metselen. Gezien de aard van de cursus wordt enig technisch inzicht verwacht. Met deze cursus leg je een goede basis om door te stromen naar bijvoorbeeld Basiscursus Metselen 2 (B711) of Stukadoren en Tegelzetten (B720)

Extar infomatie:

Algemeen

Bij het lesgeld is voor iedere cursist inbegrepen het gebruik van materialen, gereedschappen en een lesmap. Voor deze cursus zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wil je je aanmelden aarzel dan niet te lang. Je dient zelf een timmermansduimstok en een potlood aan te schaffen, ook is het verstandig om te zorgen voor kleding en schoeisel dat tegen een stootje kan. Tijdens de les wordt er een pauze ingelast waarin je koffie of thee wordt aangeboden.

Over de starttijd

Start januari, april en september; je kunt kiezen uit de volgende lesmomenten: dinsdag- woensdag of donderdagavond van 19.00 tot 22.00u, woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 u, woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00u, vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00u, of zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00u. Inschrijven vanaf nu mogelijk.

Over de betaling

Betaling in 3 termijnen is mogelijk, hiervoor wordt € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht, wil je hiervan gebruik maken geef dit a.u.b. bij de aanmelding aan.

Aanmelden:

Schrijf u nu in voor deze cursus:
"Basiscursus Metselen 1"

    U verklaart de algemene voorwaarden te hebben gelezen en met de algemene voorwaarde akkoord te gaan. (Onze algemene voorwaarden)

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

    Uw persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig en uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt worden en dus niet aan derden worden aangeboden.

    Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van uw aanmelding. Let op! Het kan zijn dat de cursus net vol is. Dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag via info@instituutfilart.nl of telefoon 06-34571290.