Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cursus hout

Cursus Machinale Houtbewerking 1 - MH310

Er is een groeiende groep mensen die houtbewerking als hobby heeft, daarbij wordt veelvoudig gebruik gemaakt van houtbewerkingsmachines zoals cirkelzaag, afkortzaag, vlakbank en wat niet meer. Het komt veel voor dat men eigenlijk niet weet hoe hier mee om te gaan en niet veilig werkt. Met helaas nare letsels als gevolg. Ook als particulier stellen zorgverzekeraars tegenwoordig in hun polissen eisen aan het gebruik van dergelijke machines. 

Zodra u niet weet wat u doet en gebruikt u machines oneigenlijk dan keert de verzekering bij ongeval niet uit! 

Daarom biedt Cursus Hout in twee modules een professionele korte cursus aan. De eerste module is werken met afkortzaag, cirkelzaag en lintzaag en duurt 1 les! Ook de tweede module duurt 1 les en gaat over de vlakbank, vandiktebank en tafelfreesmachine.

Algemene informatie
Over deze cursus

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zowel beroeps- of hobbymatig bezig is met machines of voornemens is deze aan te schaffen. In elke module wordt ruimschoots uitgelegd hoe om te gaan met de machine, wat de mogelijkheden zijn en de onmogelijkheden. Natuurlijk wordt veel uitgelegd over de veiligheid. Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen. U sluit de module af met een bewijs van deelname en een competentielijst waarbij wij u opnemen in het register van deelname.

Extar infomatie:

Algemeen

Op alle cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aanmelden:

Schrijf u nu in voor deze cursus:
"Cursus Machinale Houtbewerking 1"

    U verklaart de algemene voorwaarden te hebben gelezen en met de algemene voorwaarde akkoord te gaan. Onze algemene voorwaarden

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

    Uw persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig en uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt worden en dus niet aan derden worden aangeboden.

    Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van uw aanmelding. Let op! Het kan zijn dat de cursus net vol is. Dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag via info@instituutfilart.nl of telefoon 06-34571290.