Metselen 1 - B710

Omschrijving
In deze professionele cursus leert u in 12 weken de basistechnieken van het metselen. We starten met een theorieblok waarin duidelijke de verschillende technieken en methoden worden uitgelegd. Na het theoriegedeelte starten we met de praktijk. U begint met technieken als: profielen stellen, maatvoering, voorbereiden, metselverbanden oefenen, enz. Vervolgens maakt u een aantal verrassende werkstukken. Tijdens de praktijklessen wordt er ruim aandacht aan vaardigheden, technieken en handigheidjes besteedt.

Voor wie
Voor iedereen die op zoek is naar een gedegen metselcursus om vervolgens thuis zelf aan de slag te kunnen. Na deze cursus bent u in staat om bijv. een tuinmuurtje, een scheidingswand of een éénvoudige spouwmuur te metselen.

Gezien de aard van de cursus wordt van u enig technisch inzicht verwacht.

Algemeen
Bij het lesgeld is voor iedere cursist inbegrepen het gebruik van materialen, gereedschappen en een lesmap.
Bij de metsel- en/of wandafwerkingscursus is de groepsomvang niet groot, indien u zich wilt aanmelden aarzel niet te lang en meld u aan.

U dient zelf een timmermansduimstok en potlood aan te schaffen, ook is het verstandig om te zorgen voor kleding en schoeisel die tegen een stootje kan. Tijdens de les wordt er een pauze ingelast, waarin u gebruik kunt maken van de aula van de school en waar u koffie of thee wordt aangeboden.

start januari 2019
Cursusnummer B 710
Duur: 12 weken
Tijd: dinsdagavond of zaterdagochtend
Prijs: 12 lessen á 3 uur � 405,00 incl. 21% BTW


   

<< Terug naar het overzicht
Volgende Pagina
 

COPYRIGHT © 2009 - Cursus Hout maakt onderdeel uit van Instituut Filart
>> Algemenevoorwaarden <<